Vi har arbetat ett antal år med besiktningar och som kontrollansvarig vid nybyggnationer, främst villor.

Vi på husesyning.se har arbetat ett antal år med besiktningar och som kontrollansvarig vid nybyggnationer, främst villor. Vi vill hjälpa människor som skall köpa eller bygga hus. Vår ambition som din besiktningsman och expert är att du skall få den opartiska informationen om fastigheten eller bostaden som du behöver för att kunna fatta rätt beslut.
Om du har fuktproblem eller är osäker på utförda arbeten, kan vi hjälpa till.

Lokalt anslutna till SBR

Vi är lokalt SBR anslutna och träffas regelbundet för utbildningar inom vårt område. För att kunna arbeta som besiktningsman SBR och teckna försäkring behöver vi hela tiden vidareutbilda oss.
Byggbranschen är under ständig utveckling med nya metoder, material mm. Att gå på mässor och olika utbildningar är ett måste.

Vi på husesyning hjälper er med ert hus. Vid besiktning eller som kontrollansvarig vill vi att du har största möjliga kunskap vid din husaffär eller vid nybyggnation. Vi riktar oss mot konsumenter och hjälper er att få den kunskap om bostaden eller bygget som ni behöver för att kunna fatta bra beslut.

Köpa

Vi står på er sida när ni anlitar oss. Vi är oberoende mot mäklare och andra aktörer. Tänk på att du som köpare har en långt gående undersökningsplikt när du köper ett hus. Det är stora pengar för att köpa bostad och det bästa är att anlita en egen besiktningsman och följa med vid besiktningen. Väl använda pengar tycker dom flesta kunder.

Idag görs dom flesta besiktningar av säljaren via mäklaren för att underlätta köpprocessen. Mäklaren kan få provision för att anvisa besiktningsföretag.

Som certifierad överlåtelsebesiktningsman är vi måna om kvalitén på utförda tjänster. Det är inte alla besiktningsmän som är godkända eller certifierade via SBR.

Bygga

Som kontrollansvarig är vi er stöttepelare i byggprocessen och vi har varit med om hundratals hus från byggstart till inflyttning. Att vara byggherre ställer stora krav, som man inte alltid är medveten om. Entreprenadvärlden med sina sidor är kanske också en ny bekantskap. Man bygger inte så många hus i livet och det är en fördel att anlita någon som varit med om många projekt som kontrollansvarig. Vår ambition är att ni skall flytta in i ett så felfritt hus som möjligt.

Problem

Vi på husesyning har kompetens och behörighet att göra fuktmätningar eller fuktutredningar. Är inte entreprenaden rätt utförd eller behöver ni en oberoende besiktningsman som kommer och ser på ert hus när ni undrar om något är fel eller inte.

Hur mår ditt hus?

Din bil servas och besiktigas årligen. Men hur är det med ditt hus? Åren går fort och små problem kan bli stora med tiden. Det är bättre att veta – i tid, om något behöver åtgärdas.

• Vet du vilka riskkonstruktioner som finns?
• Har du koll på dom?
• Fuktproblem?

Vi hjälper dig att syna av ditt hus och ge dig en besiktningsmans syn på det. Du kanske inte ser på huset på samma sätt som en eventuell köpare – och hans besiktningsman.

Facebook

Följ oss gärna på vår facebooksida.

Vi har ett flöde av intressanta artiklar om boende och vad andra säger i ämnet. Vi lägger ut det som är intressant. Ibland kan vi informera om företagets aktiviteter – mässor med mera.


Kontaktformulär

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på era frågor. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

    Namn*

    E-post*

    Telefon*