Kundomdömen

Några kundomdömen efter överlåtelsebesiktningar nedan:

Mikael

Till alla er som går i husköpartankar men saknar insynen och kunskapen kring alla de fallgropar man kan råka ut för som potentiell köpare, läs detta.

Att köpa hus gör man kanske endast en gång i livet, det är viktigt att hålla koll på vilka rättigheter och skyldigheter du som köpare har eller säljare. Vi bodde i lägenhet och hade hastigt och impulsivt slagit till på ett till synes kanonfint hus i ett bra läge till ett ok pris. Med en hetsig marknad och snabba bud från mäklare skriver man under ett kontrakt innan man ens hunnit tänka till ordentligt, det är ju säljarnas marknad, åtminstone kring storstäderna. Se till att det står tydligt i kontraktet enligt jordabalken att ni får tillräckligt med tid att göra en besiktning och att det finns formulerat efter besiktning att om man önskar, att man har rätt att frånträda köpet utan att varken säljare eller köpare har rätt att utkräva ersättning från den andre. 

Det var en väldigt trevlig kontakt med Lennart redan i telefon. Han förberedde oss att vi skulle ordna papper och dokument och föreslog att säljaren samt ev byggaren skulle närvara vid besiktningen. Besiktningen startade på utsatt tid. Lennart gick igenom noggrant utrymmen jag inte ens själv trodde fanns eller var värda att undersökas. Det tog hela två timmar i vårar fall. Man följer med under besiktningen och Lennart går igenom under tiden det som han upptäcker. Det hela sköts mycket proffsigt. Detta är en noggrann okulärbesiktning, det gjordes inga speciella mätningar. Det är förvånansvärt att man kan upptäcka så mycket på endast en okulärbesiktning. Vi fick ett protokoll samt en telefonuppföljning efteråt. Vi tycker att besiktningen har varit ovärderlig då vi drog oss ur husaffären. Värt varenda krona. Jag rekommenderar Lennart och hans husbesiktningstjänst starkt.

/ Mikael

Kalle

Noggrann och proffsig besiktningsman som är “på din sida” och verkligen kan visa på fel utan att rubbas av mäklares snack. Mycket nöjd(anlitat Lennart vid tre tillfällen) och kan starkt rekommendera honom.

/ Kalle

Anonym

Vi märkte tydligt under besiktningen att Lennart Svanberg besitter all nödvändig kunskap för uppdraget. Lennarts erfarenhet och kompetens var guld värd för oss. Vi kände oss trygga genom hela processen med den personliga service och de goda råd han erbjöd.

/ Anonym

Fredrik

Vi var mycket nöjda med din tjänst. Jag skulle rekommendera dig till till andra. Min uppfattning var att du var mycket seriös och var tydlig med informationen. Sedan var det framför allt värdefullt att du hittade felaktigt monterad golvbrunn i badrummet och att platonmattan i dräneringen var felvänd. Detta var avgörande för att ej genomgå med bostadsköpet och därmed slapp massa oväntade utgifter.

/ Fredrik.


Kontaktformulär

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på era frågor. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

    Namn*

    E-post*

    Telefon*